Kwaliteitswaarborging Boompjes Rotterdam

Woon je in (de buurt van) Rotterdam? Dan ben je vast wel eens over de Boompjes richting het centrum gereden. Hier wordt momenteel hard gewerkt om twee woontorens met een geweldig uitzicht op de Maas te realiseren. In totaal komen er 342 vrije sector huurwoningen met een woonoppervlak van 45 tot 155 m2. In de plint komt 834 m2 aan commerciële ruimte en de parkeergarage zal een innovatief mobiliteitsconcept voor e-auto’s en e-bikes herbergen.

Deger verzorgt bij dit project voor Amvest Residential Core Fund de kwaliteitswaarborging. Onze inspecteurs zijn regelmatig op de bouwplaats te vinden om samen met de aannemende partij Cordeel ervoor te zorgen dat alle bouwkundige en installatietechnische zaken voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Maar ook vanuit de opdrachtgever moet worden gekeken of er wordt gebouwd zoals vooraf contractueel is vastgelegd. Dit voorkomt discussie achteraf en kunnen mogelijke problemen tijdens het bouwproces nog worden ondervangen. Maar ook voor het kostenplaatje is onze kwaliteitswaarborging van belang en zullen de inspecties vooraf of tijdens de bouw financieel voordeel opleveren.

Heb je interesse in zo’n mooie woning langs de Maas? Kijk eens op de website van Clubhouse Boompjes of bekijk onderstaande video voor een impressie.

Bron: Amvest

 

Wil je het bouwproces van de twee woontorens volgen? Op de website woontorensboompjes.nl wordt regelmatig nieuws, foto’s en video’s geplaatst. Hierbij alvast een voorproefje.

Bron: Cordeel

 

Meer weten over kwaliteitswaarborging? Of ben je op zoek naar een deskundige partner op dit gebied? Bel ons op 078 – 762 06 70 of ga naar ons contactformulier.