Nieuw project Groot Hartje Eindhoven

Hartje Eindhoven groeit. Samen wonen, samen genieten en samen ontspannen in het kloppend hart van de stad. Iedereen is gek van deze plek. Omringd door cultuur, creativiteit en innovatie geniet je van alles wat Eindhoven te bieden heeft.

Het huidige ‘Hartje’ bevindt zich langs het Philips Stadion en zorgt voor de verbinding tussen de bruisende binnenstad en het industriële Strijp-S. Bijzonder aan de wijk is dat elk gebouw een naam heeft van een wereldstad met een connectie met Eindhoven. Als aanvulling op de huidige 16 gebouwen komen er drie nieuwe bij; Hartje Adelaide, Hartje Brussel en Hartje Taipei. De nieuwe wijk ligt direct naast het Philips Stadion en krijgt letterlijk de vorm van een groot hart.

Deger verzorgt bij dit project voor Amvest Residential Core Fund de kwaliteitswaarborging. Onze inspecteurs zijn regelmatig op de bouwplaats te vinden om samen met de aannemende partij SDK Vastgoed (VolkerWessels) ervoor te zorgen dat alle bouwkundige en installatietechnische zaken voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Maar ook vanuit de opdrachtgever moet worden gekeken of er wordt gebouwd zoals vooraf contractueel is vastgelegd. Dit voorkomt discussie achteraf en kunnen mogelijke problemen tijdens het bouwproces nog worden ondervangen. Maar ook voor het kostenplaatje is onze kwaliteitswaarborging van belang en zullen de inspecties vooraf of tijdens de bouw financieel voordeel opleveren.

Bron: Amvest & SDK Vastgoed

Nieuwsgierig naar wat wij nog meer doen? Op onze projectenpagina vind je een compleet overzicht van onze (gerealiseerde) projecten.