Vacature: Technisch talent gezocht!

Ben jij op zoek naar een stageplaats of een afstudeeropdracht bij energiek en technisch bedrijf? Check dan de vacature op deze pagina.

Profiel

Deger is op zoek naar een MBO/HBO-student met een gezond stel hersenen en hands-on mentaliteit. Ben jij ervan overtuigd dat je past in onderstaand profiel, reageer dan snel.

  • Ben jij communicatief sterk?
  • Ga jij net een stapje verder dan waar anderen stoppen?
  • Ben je niet vies van hard werken?
  • Kom je uit de regio Rijnmond of Drechtsteden?
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs B en/of eigen vervoer?
  • Doe je een opleiding Bouwkunde, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek (MBO/HBO)?

Werkzaamheden

Je zal meewerken aan lopende en toekomstige projecten op gebied van bouwkundig en technisch advies en projectmanagement. Daarnaast is er ruimte voor een specifieke stage-/afstudeeropdracht welke in gezamenlijke overleg bepaald kan worden.

Over Deger

Deger is een onafhankelijk advies- en projectmanagementbureau gespecialiseerd in bouwkunde, installatietechniek, brandveiligheid en wet- en regelgeving. Wij bestaan uit een team specialisten die elkaar aanvullen op de juiste posities. Hierdoor blijven de lijnen kort en kunnen wij efficiƫnt onze projecten draaiend houden.

Solliciteren of meer info?

Wil jij solliciteren of meer informatie? Vul dan het contactformulier in of bel Dennis Gernette op 06 – 103 102 47 . Je kan je CV en motivatie mailen naar office@deger.nl t.a.v. Willie Gernette.

Tot snel!