Samenwerking Deger en Ed Controls

Enkele jaren geleden zijn wij op zoek gegaan naar een systeem om onze kwaliteitswaarborging te optimaliseren. Hierbij hadden wij een aantal eisen; gebruiksvriendelijk, makkelijk te synchroniseren en mogelijkheid om onze eigen rapportages samen te stellen. Wij zijn uiteindelijk uitgekomen bij Ed Controls.

Ed Controls profileert zichzelf met een kwaliteitsmanagementsysteem voor digitaal opleveren. Met dit systeem is het mogelijk om instructies en actiepunten digitaal vast te leggen. Deze actiepunten wijs je vervolgens eenvoudig toe aan de verantwoordelijke persoon met een foto, locatie en omschrijving. Met de ingebouwde bibliotheek heb je alle relevante documenten en tekeningen altijd bij de hand. Je kunt de software zowel off- als online gebruiken. Via de browser én via de app. Die draait op zowel Android en iOS. We ondersteunen de laatste twee versies van deze besturingssystemen. Ed Controls is bovendien te koppelen aan het systeem waarmee jij gewend bent te werken.

Ed Controls is een bedrijf dat zich continue ontwikkelt en open staat voor inbreng van haar klanten. Aangezien Deger de kwaliteitswaarborging verzorgt tijdens nieuwbouw en renovatieprojecten en dus geen aannemer is kwamen hier iets andere eisen qua input en rapportages bij kijken. Maar ook hierbij is gezocht naar een goed werkende oplossing.

Deger is dus trots deze samenwerking met Ed Controls te benoemen!

Ben jij benieuwd of Ed Controls ook iets voor jou kan betekenen? Neem eens een kijkje op de website: https://edcontrols.nl/