Legionellavraagbaak

De Legionellavraagbaak is een centraal informatiepunt over Legionellapreventie voor installateurs, adviseurs, eigenaren en beheerders van leiding- en proceswaterinstallaties. Deze vraagbaak, te vinden op Legionellavraagbaak.nl, is jaren geleden geïnitieerd door de overheid en ISSO. Het doel was om de vragen en antwoorden over legionellapreventie te bundelen, zodat er één plek ontstond voor professionals die een juist antwoord zochten.

Onlangs heeft ISSO de Legionellavraagbaak offline gehaald, omdat de meest gestelde vragen en antwoorden op dit moment worden geactualiseerd. Alle geactualiseerde vragen en antwoorden zijn wel te raadplegen; je vindt ze in een doorzoekbare Excel die beschikbaar is als download.

Deze vragen zijn op termijn terug te vinden in ISSO Open. ISSO werkt momenteel aan een FAQ functionaliteit in ISSO Open, zodat de meest gestelde vragen straks daar zijn te vinden.

Staat jouw vraag niet in de excel? Deger heeft de kennis en ervaring in huis om al jouw legionellavragen te beantwoorden. Vul het contactformulier in of bel ons op 078 – 762 06 70.

Lees ook: